Hoe werkt de webshop?

Hoe werkt de webshop?

De aanschaf van een les of abonnement kunt u doen bij aanmelden en producten. Na het aanklikken van het desbetreffende product wordt u via het inschrijfmenu doorgelinkt naar de automatische incasso of naar iDeal, afhankelijk van het door u gekozen product.Tijdens de inschrijfprocedure maakt u een inlognaam en een password aan, onthoudt u deze goed die is later weer nodig om uw lessen online te kunnen reserveren.

Na de inschrijving en betaling kunt u voortaan zelf uw lessen reserveren en annuleren op het online Studio 9 Body&Mind Virtuagym portaal (studio9.virtuagym.com). Of nog veel eenvoudiger, via de Virtuagym app op uw telefoon: Download de Virtuagym app in de Appstore, log eenmalig in en u kunt nu uw lessen beheren op het rooster.

Reserveren en annuleren als u onverhoopt niet kunt komen zijn een verplichting zodat het altijd helder is hoeveel mensen er in de les aanwezig zijn en er niet onnodig plaatsen bezet gehouden worden.

Als een les vol zit kunt u van de mogelijkheid gebruik maken een plaats op de wachtlijst in te nemen. Zodra er een plek vrijkomt ontvangt u een e-mail bericht en kunt u alsnog een plek reserveren.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op.