“Ik wil dat mijn klanten hetzelfde ervaren als ik tijdens en na het beoefenen van Pilates, een gevoel van ruimte en lichtheid in je eigen lichaam, een gevoel van controle over je bewegingen, ontspanning en vooral fitheid en energie!

Ik wil mijn PASSIE VOOR PILATES delen met mijn klanten en mensen meenemen in mijn enthousiasme voor deze bewegingsvorm die Joseph Pilates ons heeft nagelaten.

Ik ben vanaf kleins af aan al geïnteresseerd in alle vormen van dans en beweging.
Na jarenlang alle soorten dans uitgeoefend te hebben, van klassiek ballet tot jazz ballet tot tapdansen is de fascinatie voor beweging altijd gebleven. Bewegen moet om te ontspannen, te ontladen en te genieten.”

Manon Fakkeldij - studio 9 pilates

Manon Kosmeijer – Fakkeldij
Pilates instructeur

Mijn Pilates opleiding ben ik begonnen bij Debbie Jenner’s Pilates Company; haar enthousiasme, gedrevenheid en kennis over deze bewegingsvorm maakte dat ik mij deze eigen wilde maken.

Ik heb Ground Controle 1 & 2 afgerond en alle specialisaties die daarbij horen, zoals werken met weerstand, diverse materialen, werken met senioren, personal training, stretching etc.

Gefascineerd door de Reformers die Debbie had staan ben ik doorgegaan met de opleiding Apparatus Max.

Daarnaast volgde ik diverse aanvullende opleidingen in binnen en buitenland, om zoveel mogelijk kennis op te doen over deze prachtige manier van bewegen.

In 2014 ben ik begonnen met de STOTT pilates® methode opleiding bij K’Dans in Den Haag onder leiding van Jolanda Hoefnagel. Ik heb hier de opleidingen Matwork essential, intermediate en advanced en Reformer essential en intermediate afgerond.

In eerste instantie ben ik vanuit huis begonnen met lesgeven, maar wegens ruimtegebrek en een behoefte aan een meer professionele omgeving volledig ingericht op Pilates ben ik in 2016 verhuisd naar een mooie ruimte binnen Fysio World Amsterdam.

Behalve groeps- en privélessen op de mat en reformer heb ik mij gespecialiseerd in Pilates voor diverse doelgroepen:
– Pilates voor kinderen
– Pilates voor senioren
– Pilates op school
– Pilates op de werkvloer
– Pilates bij lichamelijk herstel

Neem voor informatie contact op.