meta-pixel

manon fakkeldij

Manon Fakkeldij heeft Studio 9 opgericht. Na een carrière in de mode besloot ze het roer om te gooien en haar droom, een eigen pilates studio, waar te maken. Ze is haar hele leven al bezig met beweging en dans en in pilates kan zij al haar passie kwijt.

“Ik wil dat mijn klanten hetzelfde ervaren als ik tijdens en na het beoefenen van Pilates: een gevoel van kracht, ruimte en lichtheid in je eigen lichaam, een gevoel van controle over je bewegingen, ontspanning en daarna vooral fitheid en energie!”

– Manon Fakkeldij

Studio 9 - website banners_1200x1000
Groepsfoto - liggend

ons team

Graag laten we je kennis maken met het Studio 9 team. Allemaal gekwalificeerd en allemaal heftig Pilates gepassioneerd. We delen veel, maar geven ook ruimte aan een verschil in achtergrond en persoonlijkheid. Dat maakt de lesinvulling divers. Voel je vrij om bij verschillende docenten lessen te volgen en te ontdekken wat jou het meest aanspreekt.

GLADYS

Favoriete Pilates oefening: Teaser!

Gladys heeft bij Studio 9 haar passie voor Pilates gevonden. Als je haar vraagt waar ze niet zonder kan? Haar dochter en... Pilates!

KIMBERLEY

Favoriete Pilates oefening: No Springs Flow

Want zonder veren is niet altijd makkelijker ;-). Voor Kimberley is Reformer Pilates dé manier om mooie, lange en ijzersterke spieren te krijgen zonder met gewichten te 'gooien' in de gym (want zeg nou eerlijk, zo'n uurtje samen op de Reformer is toch veel gezelliger?). Kimberley kan niet zonder haar kleine pluizige vriendin Beertje.

ZEYNEP
MARTHE

Favoriete Pilates oefening: Jumpen op de Reformer

Voor Marthe is Pilates de beste manier om haar lijf écht aan het werk te zetten. En waar ze niet zonder kan? Muziek! Luisteren, maken, concerten... alles is beter met muziek. Haar favoriete work out song is Losing it van Fisher.

Docent Sofia zit op de Reformer
SOFIA

Favoriete Pilates oefening: Teaser op de Reformer box

Sofia vindt plezier, energie en kracht in elke Pilates-sessie, waardoor ze een inspirerende toevoeging is aan ons team. 🌟💃 Haar favoriete deuntje, 'Purple Hat' van Sofi Tukker, zet de toon voor haar enthousiaste lessen. Essentieel in het leven van Sofia? Familie, vrienden en natuurlijk Pilates!

SOFIA