meta-pixel

Over pilates

PILATES IS HOT. Dat is niet voor niets. Met Pilates train je de juiste lichaamshouding, versterk je de belangrijke core-spieren en oefen je de ademhaling. Je kunt bij ons terecht voor Reformer PilatesPilates Mat en Privé lessen. We houden een pittig tempo aan en geven veel aandacht aan de uitvoering van de oefeningen. De juiste uitvoering geeft het best mogelijke resultaat.

WANT TO FEEL FIT SEXY STRONG HEALTHY FLEXIBLE ?

pilatesstudio9_28102023-66

Reformer pilates

Reformer Pilates is de perfecte workout, je voelt je binnen no time strakker, fitter en energieker. Door de intensiteit, het tempo van de oefeningen en de weerstand van de Reformer, vliegen de calorieën eraf en boek je snel resultaat. In een les van 60 minuten werken we aan alle spiergroepen.

Voor ons team van gekwalificeerde professionals is persoonlijke aandacht belangrijk. Reformer Pilates lessen kun je privé of in een groep van maximaal acht personen volgen. Als je niet eerder hebt kennis gemaakt met de Reformer, raden we je aan om eerst een privéles te boeken voordat je meedoet in de groepslessen.

- Warning: too much pilates can make you superhot -

pilates Mat

Pilates Mat lessen verbeteren je houding. We zetten je buikspieren flink aan het werk, maar ook de andere spiergroepen komen aan bod. Samen werken we aan een soepel en sterk lichaam. Na de les voel je je fit, lenig en vol energie.

Bij de Pilates Mat oefeningen voel je heel duidelijk dat de bewegingen en je lichaamsgewicht tegen de zwaartekracht inwerken. Dat vraagt concentratie en focus. It’s a body & mind thing.

Een goede uitvoering van de oefeningen is belangrijk. We houden de groepen klein (maximaal 11 deelnemers), zodat er ruimte is voor begeleiding en persoonlijke aandacht. Al na een paar lessen merk je het verschil en zal je zien dat je snel vooruitgang boekt.

studio9pilates_NP_040323-10

- hustle for that muscle-

manon2022-25

personal training

Heb je specifieke wensen of klachten? Dan gaan we graag met je aan de slag in een privéles. We kijken naar je postuur, bespreken je wensen en overleggen over eventuele blessures. Op basis daarvan stellen onze professionals een op jouw lijf toegeschreven training samen. Trainingen die snel zullen bijdragen aan je welzijn en fitheid. Na de aanschaf van een privé les plannen wij telefonisch of via de mail samen een afspraak in op een geschikt moment.