"THE MIND, WHEN HOUSED WITHIN A HEALTHFUL BODY,
POSSESSES A GLORIOUS SENSE OF POWER."
(Joseph Pilates)

Algemene informatie

Studio 9 geeft je de keuze uit de volgende lestypes:
-privéles op de mat of reformer
-small group op de reformer
-groepsles op de mat/barre

 

Voor de mat en barre lessen is er de mogelijkheid eerst een gratis proefles te volgen, hiervoor graag aanmelden via het info formulier op de website. Gelieve ook eventuele klachten of blessures vooraf te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens de les. Ook horen wij graag of er al enige ervaring met Pilates is of niet en zo ja waar.

Small group reformer les is een les waar je met vier mensen tegelijk op de reformer werkt. Het dragen van anti-slip sokken is hierbij verplicht vanwege de veiligheid en hygiene.

Bij de matlessen werken we met groepen van maximaal 12 personen. Ook hier is het dragen van sokken een verplichting.

Bij de Barre lessen wordt er gewerkt aan de balletbarre en op de vloer met gebruik van diverse materialen, anti slip sokken zijn ook hier verplicht vanwege de veiligheid en hygiene.

Lessen gaan door vanaf twee deelnemers en meer, bij twijfel neem even contact op.

In de vakanties geldt een aangepast rooster waar nodig, gelieve ook hierover contact op te nemen of het rooster op de site te raadplegen. Tijdens de vakantie lopen de abonnementen gewoon door en is er ruimte genoeg in het rooster om de lessen die je gemist hebt op een ander tijdstip in te halen.

De lessen, zowel privé als groeps, duren 60 minuten.

Wij werken met abonnementen voor 1x per week,2x per week of onbeperkt lessen volgen.

Betalingen geschieden altijd vooraf.