manon fakkeldij

Manon Fakkeldij heeft Studio 9 opgericht. Na een carrière in de mode besloot ze het roer om te gooien en haar droom, een eigen pilates studio, waar te maken. Ze is haar hele leven al bezig met beweging en dans en in pilates kan zij al haar passie kwijt.

“Ik wil dat mijn klanten hetzelfde ervaren als ik tijdens en na het beoefenen van Pilates: een gevoel van kracht, ruimte en lichtheid in je eigen lichaam, een gevoel van controle over je bewegingen, ontspanning en daarna vooral fitheid en energie!”

– Manon Fakkeldij

Studio 9 - website banners_1200x1000

ons team

Graag laten we je kennis maken met het Studio 9 team. Allemaal gekwalificeerd en allemaal heftig Pilates gepassioneerd. We delen veel, maar geven ook ruimte aan een verschil in achtergrond en persoonlijkheid. Dat maakt de lesinvulling divers. Voel je vrij om bij verschillende docenten lessen te volgen en te ontdekken wat jou het meest aanspreekt.

GLADYS

Favoriete Pilates oefening: Teaser!

Gladys heeft bij Studio 9 haar passie voor Pilates gevonden. Als je haar vraagt waar ze niet zonder kan? Haar dochter en... Pilates!

YURI

Favoriete Pilates oefening: Straight Leg Raise

Yuri staat altijd klaar met een pittige work out, vergezeld van de beste latin tunes! Waarbij hij het liefste alle spieren meepakt en ze als het even kan in één oefening combineert.